Mutasd meg a kocsid

2009.11.08. 10:03

Küldj be képet az egyedien festett, tuningolt járgányodról te is!
Beküldött képek Galériába lesznek rendszerezve!

Elkezdjük?

2009.11.08. 08:34

Megjelent a játék, már sokan sok-sok órákat öltek a játékba...
Lenne-e igény partikat létrehozni a hétvégékre?:].
Szólj hozzá most!

Forza Motorsport 3 - előzetes

2009.10.05. 15:27

Minden játékosnak van egy álma, egy olyan játék, amelyet mindennél jobban szeret, mert mindent tud, és mindent nyújt, amit csak el lehet képzelni. Az élethű autós játékok szerelmeseinek a Forza Motorsport franchise testesíti meg ezt az álmot, amely 2005, az első Xboxos rész óta világítótoronyként emelkedik ki az autóversenyek sűrű tömegéből. Amikor a Turn 10 Studios megalakult, talán még maga Dan Greenawalt sem gondolta volna, hogy a Microsoft egyik legnagyobb játéksorozatát hozzák létre. A most következő, új információkkal tarkított előzetesből kiderül, hogyan emeli a Turn 10 a tétet, és hogyan hozzák létre az eddigi legjobb Forza Motorsportot.

Amikor a Forza Motorsportról beszélünk, akkor nem egyszerűen egy autóversenyes játékról van szó, hanem egy többmilliós közönséget megmozgató franchise-ról, az Xbox konzolok top hármas sorozatáról, és egy olyan hagyományról, amely immár évek óta a realizmus és az élvezetes játszhatóság szinte kompromisszumok nélküli ötvözését jelenti. Nemcsak egy játék, de vászon a művészek számára, alváz a szerelők számára, és piactér a kereskedők számára. Virtuális és valódi autós klubok, műhelyek alakultak és szakosodtak a "Forza" jelenség köré, és egy olyan pezsgő online társadalom jött létre lehetőségeinek köszönhetően, ami párját ritkítja konzolokon és PC-n egyaránt.

Szerző: agybunda

Szólj hozzá!

Címkék: infók

Hamarosan...

2009.10.04. 13:24

Nemsokára, pontosabban már csak 19 nap és itt a megjelenés napja:].
Addig is egy kis videó a testreszabási lehetőségekről

 

Szerző: agybunda

Szólj hozzá!

Címkék: infók

Üdv az oldalon!

2009.09.30. 17:18

Ha Forza fan vagy, akkor itt a helyed!
Ezen az oldalon megszervezhetjük majd a hétvégi futamainkat, versenyeinket. Szavazással dönthetjük el, hogy milyen pályán, milyen kategóriába (...) versenyezzünk! Részletek a megjelenés napján, Október 23.-án!

Addig is...
Mivel még friss az oldal, és ha valami hibát találsz, vagy esetleg van ötletheted, hogy mi legyen még rajta, akkor hozzászólásban írd meg nekünk:]!